Jo

Sóc EastRiver i aquest no és el meu primer bloc. De fet és el tercer. Podeu accedir als dos primers clicant sobre les fotografies del lateral. I per escriure’m podeu trobar el correu en el meu perfil de blogger, que encara conservo.

1 thought on “Jo”

  1. Hola Eastriver, gràcies pel teu “informe” sobre el meu poema 33. He flipat, frisat al llegir el teu comentari; no estic acostumat a què hom escrigui i, a més a més, faci una autòpsia del poema, i tot llegint el teu comentari la suo m’ha començat a regalimar -ara sí, que estic mort. Semblava per un moment, que estava essent examinat per un professor a l’escola, escalfreds!

    Com pots veure, no escric molt sovint, la lletra no és el meu fort, però ho treballo, treballo aquestes petites “snapshots”, visions, sentiments, records del meu entorn i de mi mateix, que evidentment sóc jo i la meva consciencia, i ara tu.

    Patia per les faltes gramaticals -i això que ho passo per correctors!- i per la falta de comprensió o sentit global del poema -molt més greu-, sort que és poema i hom pot estirar els marges a conveniència. Per cert, “ni moraleja”, “ni moral”, pur sentiment, no arribo a tant.

    Tan sols dir, gràcies.

    Equusboy

Per poder deixar un comentari cal indicar el vostre correu electrònic i el vostre nom. Para comentar se precisa vuestro correo electrónico y vuestro nombre. Muchas gracias.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s